ofertë transporti

Plotësoni plotësisht formularin e ofertës së mallrave. Mund të merrni një ofertë menjëherë.

* Mund të merrni një ofertë menjëherë.
shërbimet tona

Disa nga sektoret e perfshira ne sherbimet tona

Produkte industriale, Teksti l dhe konfeksjon, industria e lekures, Produkte elektronike, Sektori i ilaçit dhe aparaturave medikale, İndustria e automjeteve, Lende Kimike, İndustria ushqimore / bujqesia, İndustria mekanike, Mobilje dhe produkte pyjore, İndustria hekur-çelik, Pajisje shtepiake dhe zyre, Materiale ndertimi

service

Transportin ndërkombëtar rrugor

Firma GUNSAY Trans eshte e vetedijshme per rendesine qe ka shpejtesia dhe skembimi i informacionit me klientet tane te vleresuar.

më shumë
service

Shërbimi deponim

Antrepomız yurtdışından veya yurtiçinden hammadde, ara mamül veya bitmiş mamül olarak ürünlerine hizmetler vermektedir.

më shumë
service

Shërbimi Storage

11500 m2’si gümrüksüz serbest depolama , 500 m2 soğuk hava depolama ve 3000 m2 açık gümrüklü depolama hizmeti vermekteyiz.

më shumë
service

Shërbimi Doganor Pastrimi

Gümrükleme alanında 1991 Yılında kurulan Transmetro Gümrük müşavirliği ile ortaklaşa hizmet vermekteyiz.

më shumë
service

Logjistika Sherbime

Müşterilerimiz, sunduğumuz lojistik hizmetlerinin tümünden faydalanabilirler.

më shumë
service

Shërbimi vendas mallrave

Tüm Türkiye’de komple, parsiyel ve özel proje taşımacılığı, depolama hizmetleri vermekteyiz.

më shumë
about img

Misjoni

- Te behen nje firme qe ofron sherbim te besueshem dhe inovativ, bazuar ne teknologji te zhvilluar,

- Te behen nje firme qe kerkon gjithmone te rene dhe ndrydhimim ne sherbimet qe ofron. Keshtu synojme te krijojme vlera afatgjata per firmen tone dhe zhvillimin ne vijim

- Te arrijme te realizojme qellimet tona nepermjet nje ekipi profesional, qe eshte ne gjendje te punoje ne grup dhe me nje motivacion te larte

- Te veproje kundrejt mjedisit dhe shoqerise ne menyre te vetedijshme per pergjegjesite

- Te siguroje kenaqesine e klientit ne arenen nderkombetare

- Te siguroje informacion te sakte dhe te suksesshem me klientin

- Te siguroje kenaqesine e klientit ne menyre afatgjate nepermjet ndryshimit te kerkesave te tyre ne sherbim apo produkt perfekt.

Vizjoni